skip to Main Content
40 26 06 75 info@caferindbaek.dk

FROKOST

Golfmadder, 2 stk. smørrebrød (spørg tjener)85,-
Stjerneskud med stegt og dampet rødspætte samt rejer125,-
Pariserbøf med klassisk tilbehør 115,-
Anette’s Golfburger. Tynde skiver af stegt oksefilet eller hakkebøf, champignon á la creme og spejlæg115,-
Tarteletter med høns i asparges, 3 stk.55,-
Biksemad med spejlæg og hjemmesyltede rødbeder55,-
Platte med udvalg af skinke, pølser og oste med tapenade og oliven (min. 2 kuverter)95,-
Hvidvinsdampede muslinger serveret med brød og aioli65,-

EFTERMIDDAG

Dagens sandwich55,-
Dagens salat55,-
Dagens kage og kaffe40,-
Tarteletter med høns i asparges, 3 stk.55,-
Pommes med aioli35,-

AFTEN 17.00 - 20.00

Forretter
Koldrøget laks: Skiver af koldrøget laks med purløgsmayonnaise og krydderurter65,-
Platte: Med udvalg af skinke, pølser og oste med tappanade og oliven (min 2 kuverter)95,-
Hvidvinsdampede muslinger serveret med brød og aioli65,-
Hovedretter
Dagens fisk: Serveret med sæsonens garniture (spørg din tjener)165,-
Bøf Bearnaise: Steak af oksefilet serveret med timiansbagte cherrytomater, pommes og sauce bearnaise165,-
Anette’s Golfburger: Tynde skiver af stegt oksefilet eller hakkebøf, champignon á la creme, spejlæg, håndskårne pommes og aioli165,-
Platte: Med udvalg af skinke, pølser og oste med tapenade og oliven155,-
Desserter
Pandekager med frisk frugt og vaniljeis65,-
Chokoladekage og vaniljeis65,-
Udvalg af oste serveret med syltede nødder og kiks65,-

2 retter 195,- 3 retter 255,-
Alle retter laves også ud af huset på forudbestilling

DAGENS RET

Dagens ret (se tavlen) 60,-
Som take away60,-

BØRNEMENU

Fiskefilet med pommes frites og grønt 55,-
Frikadeller med pastasalat55,-
Kyllingespyd med kartofler, salat og grønt55,-

Back To Top